Selecteer een pagina

Ja, ik doe mee!

Om dokters weer te laten dokteren

HET HEALTHVISIONARS PLATFORM

HealthVisionars  biedt een platform voor mensen, organisaties en partijen die ook geloven dat het tijd wordt om zaken in de zorg anders te organiseren. Passend en effectief. 

Wij helpen door juiste partijen bij elkaar te brengen en krachten te bundelen. Geen dikke plannen. Maar doen, leren, aanpassen en inbrengen van de discipline en competenties die nodig zijn. Om zo samen de huisartsenzorg van de toekomst mogelijk te maken. Om dokters weer te laten dokteren.

En jij? Doe je ook mee? Je kan al gratis deelnemen. 

Wij zoeken meer mensen, huisartsen, leveranciers, organisaties en partijen die zich bij ons initiatief aansluiten, onze visie helpen uitdragen en mee werken aan de huisartsenzorg van de toekomst.

Hoe wil jij bijdragen?

MEE DOEN

Neem gratis deel aan het HealthVisionars platform. En werk samen met andere zorgverleners, patiënten, leverancier en organisaties aan huisartsenzorg van de toekomst. Zodat dokters weer kunnen dokteren.

et|social_myspace|

Netwerk

Vergroot je mogelijkheden. Deel kennis, ervaring, best-practices en briljante mislukkingen.

et|icon_cogs|

Testen in de praktijk

Help ontwikkelde oplossingen in de praktijk testen en verbeteren.

et|icon_tools|

Toepassingen ontwikkelen

Help praktische toepassingen ontwikkelen samen met andere artsen, patiënten, experts en leveranciers

et|icon_calendar|

Events

Doe mee aan events, workshops en nascholing. Volg webinars.

ONDERSTEUNEN

Ben je het eens met onze visie, ambitie en aanpak om de huisartsenzorg in Nederland samen naar een hoger plan te brengen? En wil je ons initiatief in cash or kind ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

UITDRAGEN

Wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van HealthVisionars? Dat kan door ons actief te promoten. Bijvoorbeeld door tijdens congressen, zakelijke bijeenkomsten en andere gelegenheden te vertellen over HealthVisionars. Je kunt ook de digitale kanalen die jouw organisatie gebruikt inzetten om de boodschap uit te dragen. Je kunt het HealthVisionars-logo gebruiken in presentaties en op social media.

Organiseer je een evenement, workshop, beurs of bijeenkomst? Geef ons een podium en we komen graag vertellen over onze visie, ambitie en aanpak. In overleg is veel mogelijk, dus laat via onze contactpagina weten wat we voor je kunnen betekenen

JA! IK DOE MEE!