Selecteer een pagina

Ik doe mee!

HET HEALTHVISIONARS NETWERK

HealthVisionars is een netwerkorganisatie. Deelnemers zijn onder andere artsen, professionals, (ervarings)deskundigen in en buiten de zorg.

We zien en ervaren dat zorg nu op een niet passende wijze wordt georganiseerd. We hebben ervaren dat het anders moet. En we hebben ervaren hoe het anders kan. Daarom bundelen we krachten en helpen we bij transformeren, passend organiseren en continu innoveren. 

Je kan gratis deelnemen aan het netwerk.

En jij? Doe je ook mee?

Wij zoeken meer mensen, huisartsen, leveranciers, organisaties en partijen die zich bij ons initiatief aansluiten, onze visie helpen uitdragen en mee werken aan de huisartsenzorg van de toekomst.

Hoe wil jij bijdragen?

MEE DOEN

Neem deel aan het HealthVisionars netwerk. En werk samen met andere zorgverleners, patiënten, leverancier en organisaties aan huisartsenzorg van de toekomst.

Netwerk

Vergroot je mogelijkheden. Deel kennis, ervaring, best-practices en briljante mislukkingen.

Testen in de praktijk

Help ontwikkelde oplossingen in de praktijk testen en verbeteren.

Toepassingen ontwikkelen

Help praktische toepassingen ontwikkelen samen met andere artsen, patiënten, experts en leveranciers

Events

Doe mee aan events, workshops en nascholing. Volg webinars.

ONDERSTEUNEN

Ben je het eens met onze visie, ambitie en aanpak om de huisartsenzorg in Nederland samen naar een hoger plan te brengen? En wil je ons initiatief in cash or kind ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

UITDRAGEN

Wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van HealthVisionars? Dat kan door ons actief te promoten. Bijvoorbeeld door tijdens congressen, zakelijke bijeenkomsten en andere gelegenheden te vertellen over HealthVisionars. Je kunt ook de digitale kanalen die jouw organisatie gebruikt inzetten om de boodschap uit te dragen. Je kunt het HealthVisionars-logo gebruiken in presentaties en op social media.

Organiseer je een evenement, workshop, beurs of bijeenkomst? Geef ons een podium en we komen graag vertellen over onze visie, ambitie en aanpak. In overleg is veel mogelijk, dus laat via onze contactpagina weten wat we voor je kunnen betekenen

JA! IK DOE MEE!