Selecteer een pagina

NEXTPRACTICE (Beta)

Huisartsenzorg van de dag na morgen

Stel je eens voor dat je dat er geen werk en regeldruk is.
Stel je eens voor dat er geen tijdrovende administraties zijn.
Stel je eens voor dat er geen afleidingen en beperkingen zijn.
Stel je eens voor dat je alleen maar huisarts hoeft te zijn.

TIJD EN RUIMTE VOOR ZORG

Steeds meer huisartsen voelen dat er manieren van werken en organiseren worden opgelegd die niet passen bij het helpen van patiënten. En dat dit leidt tot regeldruk, onnodige administratie, werkdruk, stress en uitval.

Met Nextpractice helpen we jou jouw praktijk te herdefiniëren op een manier die niet afleidt van waar het om draait: zorg. 

 

  • Minder werk en regeldruk 
  • Technologie werkt voor de huisarts in plaats van andersom
  • Minder kosten door effectievere inzet van mensen en technologie

En zo krijg je als huisarts je vak weer terug. 

EEN NIEUWE MANIER VAN WERKEN

Op dit moment werken we in een beperkte beta test samen met huisartsen en leveranciers aan een volledige nieuwe manier van huisartsenzorg. Werken we aan de huisartsenpraktijk van de dag na morgen. Geen best practice maar NEXTPRACTICE.

In NEXTPRACTICE komt het beste wat het HealthVisionars netwerk te bieden heeft samen: een nieuwe mindset en nieuwe competenties, een nieuwe en passende manier van werken, een passende (digitale) infrastructuur waarin nieuwe werkwijzen en technologie – zoals bijvoorbeeld apps, beslis ondersteuning, (ro)bots, patient flow management – en tools voor patiënten – zoals persoonlijke gezondheid ondersteuning en begeleiding, doe het zelf tools voor maken van afspraken, triage en diagnose. 

In NEXTPRACTICE komen steeds de nieuwste inzichten, innovaties en toepassingen uit het innovatielab samen. Op deze manier  hoef je niet steeds het wiel zelf uit te vinden, en speel jij toch steeds tijdig en passend in op nieuwe ontwikkelingen als:

 

  • the empowered patient
  • EPD van de dag na morgen 
  • I-(ro)bot 
  • gezondheid en preventie  
  • de huisarts zonder praktijk

BEPROEFD EN BEWEZEN SUCCESVOL

NEXTPRACTICE is gebaseerd op de ervaringen en inzichten van innovatieve artsen. Die laten zien hoe je door passende en effectieve inzet van nieuwe werkwijzen en technologie onnodige handelingen elimineert en complexiteit vermindert. Wat tijd en ruimte laat om huisartsenzorg passend en effectief te organiseren. En wat jou helpt jouw patiënten echt te helpen.

HOU ME OP DE HOOGTE!